020 777 0570
Koulutuksen ilmoittautumisehdot

Ilmoittautumiset

Koulutukseen voi ilmoittautua joko täyttämällä sähköisen ilmoittautumislomakkeen tai lähettämällä sähköpostia: tanja.sundberg@plasthouse.fi

Osallistumismaksu

Osallistumismaksu sisältää yleensä:

  • Luennot
  • Koulutusmateriaalin (sähköinen tai printti)
  • Ohjelmaan merkityt tarjoilut

Koulutus laskutetaan joko yhdessä tai kahdessa erässä. Mikäli koulutus laskutetaan kahdessa erässä, tulee ensimmäisen maksun olla tehtynä ennen ensimmäistä jaksoa. Osassa koulutuksia voi olla koulutuskohtaiset laskutusehdot, jotka löytyvät koulutuksen ilmoittautumistietojen yhteydestä.

Majoitus ei kuulu koulutusten hintaan. Mahdollista hotellia voi kysyä ilmoittautumisen yhteydessä.

Osallistumisten peruuttaminen

Osallistumisen voi peruuttaa kuluitta viikkoa (7 vrk) ennen tilaisuutta kirjallisesti. Mikäli osallistuminen peruutetaan myöhemmin (kuitenkin yli 2 arkipäivää ennen tilaisuuden alkamista) veloitetaan toimisto- ja varauskuluina yhden tai kahden päivän koulutustilaisuuksissa 50 % osallistumismaksusta ja useamman päivän koulutustilaisuuksissa 20 % osallistumismaksusta.

Jos osallistuja jättää saapumatta koulutukseen ilmoittamatta siitä etukäteen tai peruu osallistumisen alle 2 arkipäivää tilaisuudesta peritään 100 % osallistumismaksusta.

Osallistujaa voi vaihtaa yrityksen sisällä kuluitta. Osassa koulutuksia voi olla koulutuskohtaiset peruutusehdot, jotka löytyvät koulutuksen ilmoittautumistietojen yhteydestä.

Koulutuksen peruuntuminen

Mikäli koulutukseen ei saada tarpeeksi ilmoittautuneita, on järjestäjällä oikeus peruuttaa koulutus heti ilmoittautumisajan päätyttyä. Tästä ilmoitetaan osallistujille kirjallisesti.

Tietoa koulutuksista

Kirjallinen vahvistus lähetetään sähköpostitse noin viikkoa ennen koulutustilaisuutta. Kirje sisältää tarvittavat etukäteistiedot koulutuksesta sekä ohjelman. Mahdollinen koulutusmateriaali jaetaan koulutuspaikalla tai sähköisesti jälkikäteen.

Yhteystiedot

Kivipyykintie 4, 01260 Vantaa
Share This