020 777 0570

Meistä

Emme ole insinöörejä emmekä tutkijoita, olemme kaupallisesti ajattelevia yrittäjiä. Työkokemuksemme kautta olemme oppineet kunnioittamaan pitkäkestoisia kumppanuuksia, osaamisen jatkuvaa kehittämistä ja olemme ymmärtäneet, että käyttämiemme materiaalien kestävä kehitys on meidän kaikkien vastuulla. Siksi perustimme Plasthousen – ajamaan muovien kestävää kehitystä ja tukemaan muovien ekologista tulevaisuutta.

Olemme yrittäjiä ja Plasthouse on yksityinen ja voittoa tavoitteleva Oy, mutta työmme arvon näemme muovien käytön vastuullisessa tulevaisuudessa. Teemme päivittäin töitä, jotta muovien käyttö teollisuudessa olisi kestävällä pohjalla ja eri käyttäjäryhmät pystyisivät kehittämään kestäviä, tarkoituksenmukaisia, laadukkaita ja läpinäkyvästi ekologisia tapoja käyttää muoveja prosesseissaan. Osana tätä työtä edistämme aktiivisesti muovien uudelleenkäyttöä, kierrätystä ja uusiokäyttöä. Olemme aktiivisesti mukana kehittämässä asennus ja käyttömenetelmiä, joilla taataan tuotteille pitkä ja turvallinen elinkaari.

Muovien ominaisuudet riittävät todella moneen – tärkeintä on niiden oikea käyttötapa ja vastuullinen kehitystoiminta.

Yksin emme pysty näitä asioita ratkomaan, vaan kasvatamme aktiivisesti verkostoamme ja etsimme kumppaneita, jotka jakavat ajatuksemme muovien käytön vastuullisuudesta ja haluavat omalla toiminnallaan edesauttaa yhteisiä tavoitteitamme.

Plasthousen omistajilla on pitkä yrittäjätausta. Martti Luhtalalla on yli 10 vuoden kokemus muovien saralta niin jakelu- kuin laiterakennusyrityksistä. Martti toimii liikkeenjohdon konsulttina omassa yrityksessään Haastava Consulting Oy:ssä. Tanja Sundberg on talouden, hallinnon ja markkinoinnin asiantuntija, jolla on jo yli 10 vuoden kokemus muoviyritysten liiketoiminnasta. Tanja toimii taloushallinnon tehtävissä oman yrityksensä Prome Finlandin kautta.

Ota yhteyttä!

Yhteystiedot

Kivipyykintie 4, 01260 Vantaa
Share This