020 777 0570

Koulutus

Plasthouse kouluttaa laajalti muoveissa ja muovien käytössä. Koulutusta on niin loppukäyttäjille, suunnittelijoille, kuin asentajille.

Koulutamme muovien ominaisuuksista, käyttökohteista, asentamisesta ja turvallisesta käytöstä.

Asentajien hitsauskoulutuksia teemme koulutusjärjestelmän EWF 581-01 mukaisesti perustuen standardiin EN 13067. Hitsauskoulutuksistamme saa EWF:n myöntämän sertifikaatin EN 13067 mukaisesti suoritetusta hitsauspätevyydestä.

 

Koulutukset ovat suunnattuja

  • loppukäyttäjille; teollisuuslaitokset, tehtaat, vesilaitokset, asennusyritykset, projektihenkilöt, hankinta, kunnossapito, laatutyö, johto
  • suunnittelijoille; loppukäyttäjien suunnittelijat, suunnittelutoimistot
  • asentajille; hitsaajat, liimaajat, työnjohto

Koulutukset, kurssitarjonta

Avointen kurssien lisäksi räätälöimme kursseja asiakaskohtaisesti

Loppukäyttäjät / teollisuuslaitokset

Koulutamme muovien ominaisuuksissa ja käytössä muovien kanssa tekemisiin pääseviä projekti-, hankinta-, laatu- ja asennushenkilöitä.

Aiheita: Tekniset muovit, muoviputkistot, erikoismuovit, fluorimuovit – käyttö, ominaisuudet, turvallisuusvaatimukset, projektin valvonta, putkisto- ja säiliökirjan sisältö.

Lue lisää

 

Suunnittelijat

Muovin käytön suunnittelu – Muovien ominaisuudet ja käyttökohteet, mitä pitää huomioida.

Kemikaaliputkistot, turvallisuusmääräykset, muovien käyttäytyminen lämmössä, liitäntätavat ja kannakointi, mitä putkistoja valmistetaan valmiina paketteina, mitä tulee huomioida.

Lue lisää

 

Asentajat / työnjohto

Hitsaus- ja liimauskoulutukset EWF 581-01 mukaisesti perustuen standardiin EN 13067 niin levyjen, kuin putkistojen kiinteissä liitoksissa.

Eri hitsaustavat ja pätevöinnit.

Asennustyön valvonta, turvallisuusvaatimukset, putkistokirjan kokoaminen, vastuuvakuutus, hitsauspöytäkirjat, turvallinen työskentely.

Lue lisää

 

Teemakoulutukset

Erikoiskoulutuksia eri teemoilla muoveihin liittyem. Järjestämme erikoiskoulutuksia eri muovimateriaaleista ja käyttökohteista, turvallisuusvaatimuksista ja projektien hallinnasta.

Lue lisää

 

Kiinnostuitko?

Avoimen kurssitarjonnan lisäksi räätälöimme kursseja yrityskohtaisesti. Laita viestiä, niin keskustellaan.
Ota yhteyttä

Yhteystiedot

Kivipyykintie 4, 01260 Vantaa
Share This